Головна » 2019 » Вересень » 17 » Атестаційний орган створений на базі ДП «ДНІЦ СКАР» видав атестаційні сертифікати на систему контролю парогенераторів «CASTOR»
09:21
Атестаційний орган створений на базі ДП «ДНІЦ СКАР» видав атестаційні сертифікати на систему контролю парогенераторів «CASTOR»

 

За результатами проведеної атестації «Системи вихорострумового контролю металу теплообмінних труб та перетинок колекторів парогенераторів ПГВ-1000М «CASTOR» Атестаційний орган з атестації систем експлуатаційного неруйнівного контролю обладнання та трубопроводів АЕС створений на базі державного підприємства «Державний науково-інженерний центр систем контролю та аварійного реагування» видав атестаційні сертифікати на систему контролю та персоналу ВП ЮУ АЕС на виконання робіт з неруйнівного контролю обладнання та трубопроводів АЕС.

Атестація системи неруйнівного контролю «CASTOR» проводилась в 2018-2019 роках у відповідності з НП 306.2.113-2005 «Вимоги до проведення атестації систем експлуатаційного неруйнівного контролю обладнання та трубопроводів АЕС». В ході атестації були проаналізовані та погоджені методики контролю, технічні обґрунтування, атестаційні процедури, проведені практичні випробування методики та обладнання контролю, теоретичні та практичні екзамени персоналу на «сліпих» тест – зразках. Сформоване за результатами атестації атестаційне досьє було погоджено Держатомрегулюванням України.

Проведена атестація підтвердила відповідність систем неруйнівного контролю обладнання та трубопроводів АЕС України сучасним рекомендаціям МАГАТЕ та підходам міжнародної асоціації NUGENIA.

Переглядів: 1409 | Додав: purtov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]