Головна » 2019 » Квітень » 12 » ДНІЦ СКАР взяв участь у IX Міжнародній конференції з культури безпеки на АЕС
12:06
ДНІЦ СКАР взяв участь у IX Міжнародній конференції з культури безпеки на АЕС

9-10 квітня 2019 р.  заступник директора з наукової роботи Масько О.М. взяв участь у IX Міжнародній науково-практичній конференції з культури безпеки на АЕС, що відбувся в м. Києві.

Організатор конференції ДП «НАЕК «Енергоатом».

У заході взяли участь понад 180 представників галузі: НАЕК «Енергоатом», представники АЕС України, ДІЯР України, ДП «ДНТЦ ЯРБ», київського інституту «Енергопроект», науково-дослідних і проектно-конструкторських організацій з Європи та України.

Тематика конференції:

– аналіз і оцінка стану, тенденції розвитку культури безпеки, вдосконалення організації і процесів управління, пов’язаних з безпекою АЕС;

 – управління персоналом, вплив людського чинника на безпеку АЕС;

– міжнародний досвід і проекти з вдосконалення процесів управління, пов'язаних з безпекою АЕС;

– розвиток законодавчого і нормативного забезпечення функціонування системи управління і формування культури безпеки на АЕС.

9 квітня 2019 р. на засіданні секції №2 «Безпека підтримується в усіх видах діяльності. Забезпечення і підвищення рівня безпеки АЕС» учасникам конференції була представлена доповідь «Культура безпеки в практичнійй діяльності ради фахівців-хіміків ДП «НАЕК «Енергоатом» від  авторів: О.В. Архипенко,Т.Ю. Козлова, О. М. Масько.

.ДП «ДНІЦ СКАР» щиро дякує організаторів  IX Міжнародної науково-практичної конференції з культури безпеки на АЕС за можливість прийняти участь у роботі конференції, її відмінну організацію та сподівається на майбутню співпрацю.

 

Переглядів: 897 | Додав: purtov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]