Головна » 2017 » Листопад » 10 » ДНІЦ СКАР взяв участь у круглому столі «Атомна енергетика: інвестиції в майбутнє України»
10:54
ДНІЦ СКАР взяв участь у круглому столі «Атомна енергетика: інвестиції в майбутнє України»

 

 8 листопада 2017 року представники ДП «ДНІЦ СКАР» – директор Васильченко В.М., перший заступник директора Інюшев В.В. та заступник директора з наукової роботи Масько О.М. взяли участь в круглому столі «Атомна енергетика: інвестиції в майбутнє України», що відбувся в рамках XV Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє».

Організатори: ДП «НАЕК «Енергоатом», Департамент з питань ядерної енергетики та атомно-промислового комплексу Міненерговугілля України та ДК «Ядерне паливо».

Протягом заходу були обговорені питання:

  1. «Світові тренди та українські реалії» (модератор Ю. Недашковський)
  2. «Українське вікно можливостей для світової атомної індустрії» (модератор М.Кухарчук)
  3.  «Технічна політика ДП НАЕК «Енергоатом». Від концепції до результатів»      (модератор О. Шавлаков)
  4. «Інноваційні рішення для модернізації українських АЕС» (модератор          О.Шавлаков)

У роботі круглого стола взяли участь представники підприємств ядерної енергетики та атомно-промислового комплексу, організацій науково-технічної підтримки атомної енергетики,  також науково-виробничих та промислових підприємств України – постачальників послуг, продукції та обладнання для АЕС, а також зарубіжних компаній – «Holtec International» та «Polenergia International S.ar.I».

ДП «ДНІЦ СКАР» щиро дякує організаторів  XV Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє» за можливість прийняти участь у форумі, його відмінну організацію та сподівається на майбутню співпрацю.

Переглядів: 1057 | Додав: purtov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]