Головна » 2019 » Листопад » 8 » ДНІЦ СКАР взяв участь у круглому столі «Атомна енергетика: нові можливості для інноваційного розвитку України»
19:36
ДНІЦ СКАР взяв участь у круглому столі «Атомна енергетика: нові можливості для інноваційного розвитку України»

6 листопада 2019 року представники ДП «ДНІЦ СКАР» – перший заступник директора В.В. Інюшев та заступник директора з наукової роботи О.М. Масько взяли участь в круглому столі «Атомна енергетика в період транформації», що відбувся в рамках XVІІ Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє».

Організатори: ДП «НАЕК «Енергоатом», Департамент ядерної енергетики та атомної промисловості Міненерговугілля, Асоціація «Український ядерний форум». 

Протягом заходу були представлені наступні панелі:

    Стратегічна Стратегічна панель «Держава та атомна енергетика: вектори взаємодії для зростання економіки та високих соціальних стандартів»

    Стратегічна панель «Атомна енергетика та бізнес. У пошуку точок росту»

    Дискусійна панель «Європейська модель енергоринку в Україні: очікування та реалії» 

У роботі круглого стола взяли участь представники Міністерства енергетики та захисту довкілля України, Державної інспекції ядерного регулювання України, Українського ядерного товариства, Українського ядерного форума, підприємств ядерної енергетики та атомно-промислового комплексу, організацій науково-технічної підтримки атомної енергетики,  науково-виробничих та промислових підприємств України – постачальників послуг, продукції та обладнання для АЕС, а також зарубіжних компаній – «Holtec International» та «Cameco Marceting Inc».

ДП «ДНІЦ СКАР» щиро дякує організаторів  XVІ Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє» за можливість прийняти участь у форумі, його відмінну організацію та сподівається на майбутню співпрацю.

 

 

Переглядів: 1327 | Додав: purtov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]