Головна » 2017 » Травень » 23 » ДНІЦ СКАР взяв участь у круглому столі з нагоди святкування Дня науки в Україні
13:36
ДНІЦ СКАР взяв участь у круглому столі з нагоди святкування Дня науки в Україні

22 травня 2017 року представники ДП "ДНІЦ СКАР" - заступник директора з наукової роботи Масько О.М. і начальник відділу перспективного планування, науково-технічної експертизи і стандартизації Новосьолов Г.М. взяли участь в круглому столі з нагоди святкування Дня науки в Україні, що був організований Оболонською районною державною адміністрацією в м.Києві та відбувся на базі ДУ «Інститут надтвердих матеріалів НАН України».

У круглому столі взяли участь:

Перший заступник голови Оболонської районної державної адміністрації Лелюк Р.В., заступник начальника відділу економіки, промисловості, інвестицій та регуляторної політики Мороз І.Ю. та представники 6 наукових установ Оболонського району м. Києва: ДП "ДНІЦ СКАР", ДУ «Інститут надтвердих матеріалів НАН України», ДУ «Інститут гідробіології НАН України», ДУ «Інститут археології НАН України», ДНВП «Алкон-твердосплав  НАН України», «Український державний геологорозвідувальний інститут».

Представники наукових установ надали інформацію про поточний стан, основні досягнення та перспективи розвитку своїх установ. Учасники круглого стола також розглянули проблемні питання функціонування та розвитку наукового комплексу в Оболонському районі.

Перший заступник голови Лелюк Р.В. високо оцінив діяльність наукових установ та подякував їх колективи за сумлінну і плідну працю. Він також запевнив, що Оболонська районна державна адміністрація і надалі буде здійснювати всебічну підтримку діяльності наукових установ району. Зокрема, сприятиме залученню потенціалу наукових установ району для потреб промислового комплексу, фінансуванню окремих програм для  комунальних служб і організацій району, що принесе обопільну користь і дозволить ефективно вирішувати проблеми гармонійного розвитку району.

З нагоди святкування Дня науки він вручив Подяки за особистий внесок у розвиток вітчизняної науки, зміцнення науково-технічного потенціалу Оболонського району м. Києва начальнику відділу перспективного планування, науково-технічної експертизи і стандартизації ДП "ДНІЦ СКАР" Новосьолову Г.М. та іншим найкращим фахівцям наукових установ району.

Переглядів: 1095 | Додав: purtov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]