Головна » 2019 » Жовтень » 15 » ДНІЦ СКАР взяв участь в XVII Міжнародній конференції «Удосконалення енергоустановок методами математичного і фізичного моделювання»
11:19
ДНІЦ СКАР взяв участь в XVII Міжнародній конференції «Удосконалення енергоустановок методами математичного і фізичного моделювання»

9-11 жовтня 2019 р. представник ДНІЦ СКАР – начальник Лабораторії аналізу міцності обладнання АЕС, А.С. Колядюк взяв участь в XVII Міжнародній науково-технічній конференції «Удосконалення енергоустановок методами математичного і фізичного моделювання», яка проходила у м. Харків. Конференція була присвячена 85-річчю Акціонерного товариства «Турбоатом», що спеціалізується на випуску парових турбін для теплових і атомних електростанцій, теплоелектроцентралей; гідравлічних турбін для гідроелектростанцій і гідроакумулюючих електростанцій; газових турбін і парогазовых установок для ТЕС та іншого енергетичного встаткування.

 На XVII конференції були розглянуті проблеми вдосконалювання парових, газових, парогазових і гідравлічних турбоустановок і їх обладнання, проблеми модернізації та технічного переоснащення ТЕС та АЕС, а також питання екології і шляхи впровадження нових нетрадиційних енерготехнологій. На пленарному засіданні, яке відбувалося в АТ «Турбоатом» було зареєстровано понад 80 учасників – представників науки і техніки з Харкова, Києва, Сум, Миколаєва, Лодзь (Польща), Каунаса (Литва).

Другий день конференції проходив в «Інституті проблем машинобудування им. А.М. Підгорного», де на секції «Динаміка, міцність, безпека роботи і залишковий ресурс енергоустановок» А.С. Колядюк представив доповідь на тему – «Оцінка напруженого стану корпусу регулюючого клапану парової турбіни».

ДП «ДНІЦ СКАР» щиро дякує організаторам за можливість прийняти участь у конференції та сподівається на майбутню співпрацю.

Переглядів: 1329 | Додав: purtov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]