Головна » 2018 » Жовтень » 1 » ДП «ДНІЦ СКАР» взяв участь у Міжнародному науковому семінарі «Українські наукові видання: сучасний стан та перспективи розвитку»
13:03
ДП «ДНІЦ СКАР» взяв участь у Міжнародному науковому семінарі «Українські наукові видання: сучасний стан та перспективи розвитку»

28 вересня 2018 року у конференц-залі Міжрегіональної академії управління персоналом (МАУП, м. Київ, вул. Фрометівська, 2) відбувся Міжнародний науковий семінар «Українські наукові видання: сучасний стан та перспективи розвитку».

В семінарі взяли участь більш ніж 150 представників наукових видань України та зарубіжжя, в тому числі від ДП «ДНІЦ СКАР» Пуртов О.А., відповідальний секретар редакційної колегії журналу «Ядерна енергетика та довкілля».

На семінарі були розглянуті проблемні питання діяльності наукових видань, особливості впровадження Наказу МОН від 15.01.2018 р. № 32 «Про затвердження Порядку формування Переліку наукових фахових видань України», досвід просування вітчизняних видань у міжнародні наукометричні бази, плагіат та боротьба з ним, практичні аспекти впровадження DOI для наукових видань України, наповнення національного репозитарія - універсального ресурсу доступу до академічних текстів України, питання входження до Міжнародного реєстру вчених ORCID та використання його науковими виданнями, тощо.

Нагадуємо, що ДП «ДНІЦ СКАР» з 2013 року видає журнал «Ядерна енергетика та довкілля». Наразі здійснюється перереєстрація журналу  у зв'язку зі збільшенням кількості співзасновників: крім ДП «ДНІЦ СКАР»,  це Громадська організація «Українське ядерне товариство» та Інститут проблем безпеки атомних електростанцій НАН України.

Переглядів: 965 | Додав: purtov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]