Головна » 2019 » Червень » 3 » ДП «ДНІЦ СКАР» взяв участь у семінарі «Проектування та будівництво у сейсмічних районах та в складних інженерно-геологічних умовах України»
12:53
ДП «ДНІЦ СКАР» взяв участь у семінарі «Проектування та будівництво у сейсмічних районах та в складних інженерно-геологічних умовах України»

24 травня 2019 р. начальник відділу АМЕ ЯУ Пирогов Т.В. взяв участь у науково-практичному семінарі з підвищення кваліфікації «Проектування та будівництво у сейсмічних районах та в складних інженерно-геологічних умовах України з урахуванням вимог ДБН В.1.1-12:2014 «Будівництво у сейсмічних районах України», Зміна №1 до ДБН та ДСТУ-Н Б EN 1998-1:2010», що відбувся в м. Києві. Організатори семінару: Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, ДП «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій», Одеська державна академія будівництва та архітектури, Українська Асоціація сейсмостійкого будівництва.

У заході приймали участь фахівці науково-дослідних, проектних, будівельних організацій, приватні підприємці, працівники управлінь та відділів капітального будівництва, служб спостереження за безпечною експлуатацією будівель та споруд.

Семінар проводився як комплекс заходів з обговорення основних положень нормативних актів та документів щодо проектування, будівництва, реконструкції та експлуатації будівель та споруд у сейсмічних районах України.

Основні напрямки тематики семінару:

  • Розвиток нормативної бази будівельної галузі України;
  • Основні положення та вимоги ДБН В.1.1-12:2014 «Будівництво у сейсмічних районах України» з урахуванням Зміни № 1 у редакції 2019 року до ДБН В.1.1-12:2014 та ДСТУ-Н Б EN 1998-1:2010;
  • Особливості проектування залізобетонних конструкцій з урахуванням основних положень та вимог ДБН В.1.1-12:2014 «Будівництво у сейсмічних районах України» з урахуванням Зміни № 1 у редакції 2019 року до ДБН В.1.1-12:2014;
  • Гідротехнічне будівництво у складних інженерно-геологічних і сейсмічних умовах.

В результаті Пирогов Т.В. отримав сертифікат про підвищення кваліфікації за напрямком проведеного семінару.

Переглядів: 897 | Додав: purtov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]