Головна » 2019 » Січень » 28 » Нам приємно повідомити про отримання нового Свідоцтва про державну реєстрацію журналу «Ядерна енергетика та довкілля».
13:47
Нам приємно повідомити про отримання нового Свідоцтва про державну реєстрацію журналу «Ядерна енергетика та довкілля».

Шановні колеги!

Нам приємно повідомити про про отримання нового Свідоцтва про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації журналу «Ядерна енергетика та довкілля».

Журнал видається з 2013 року. Наказом Міністерства освіти і науки України № 1528 від 29.12.2014 видання було включено в «Перелік наукових фахових видань України» в галузі технічних наук за № 353, в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук.

В 2018 році до числа співзасновників був залучений Інститут проблем безпеки атомних електростанцій НАН України, що дозволило розширити напрямкі публікацій та залучити до редакційної колегії відомих фахівців та науковців з України та зарубіжжя.

Наразі журнал публікує науково-дослідні, інженерно-технічні та експертно-аналітичні розробки у сфері радіаційної фізики, ядерної, радіаційної та екологічної безпеки, радіаційного матеріалознавства, безпеки та надійності ядерно-енергетичних установок, об’єкту «Укриття», аналітичної та радіаційної хімії, використання нанотехнологій, IT-технологій і промислових технологій та з інших напрямків досліджень, які можуть бути використані для розвитку ядерно-енергетичної галузі, а також інформує населення щодо результатів контролю та моніторингу стану довкілля.

У журналі друкуються статті, які є завершеними роботами, що містять нові результати теоретичних та експериментальних досліджень і становлять інтерес для науково-технічних працівників ядерно-енергетичної галузі та широкого кола читачів, які цікавляться ядерною енергетикою та екологічними проблемами довкілля.

Запрошуємо Вас і Ваших співробітників направляти статті для публікації в журналі «Ядерна енергетика та довкілля». Журнал виходить 2-4 рази на рік.

Переглядів: 930 | Додав: purtov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]