Головна » 2016 » Січень » 18 » Представники ДП «ДНІЦ СКАР» взяли участь у нараді проектних груп компанії «Холтек Інтернешнл» та ДП «НАЕК «Енергоатом»
13:57
Представники ДП «ДНІЦ СКАР» взяли участь у нараді проектних груп компанії «Холтек Інтернешнл» та ДП «НАЕК «Енергоатом»

Представники ДП «ДНІЦ СКАР» В.В. Інюшев, Г.М. Новосьолов, С.В. Васильченко з 11 по 15 січня 2016 року взяли участь у нараді проектних груп компанії «Холтек Інтернешнл» та ДП «НАЕК «Енергоатом» з питань розробки технології та документації устаткування для проекту централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива, включаючи питання обґрунтування безпеки.

На дану нараду було запрошено фахівців від організацій, яки приймають участь у розробки технології та документації устаткування для проекту, включаючи питання обґрунтування безпеки («Холтек Інтернешнл», ПАТ «КІЕП», ДП «ДНІЦ СКАР»), організацій, які приймають участь у розгляді та узгодженні документів (Держатомрегулювання), а також представників МАГАТЕ, які виконують контроль за окремими питаннями, пов’язаними з проектом.

На нараді були розглянуті питання щодо розробки технології та документації обладнання для централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива, зокрема

  • проведення транспортно-технологічних операцій з відпрацьованим ядерним паливом у вузлі перевантаження контейнерів;
  • конструктивні властивості окремого обладнання, важливого для безпеки;
  • особливості та конструкційні характеристики обладнання при проведення транспортно-технологічних операцій з відпрацьованим ядерним паливом на енергоблоках АЕС.
Переглядів: 979 | Додав: SileNt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]