Головна » 2018 » Листопад » 8 » ДНІЦ СКАР взяв участь у круглому столі «Атомна енергетика: нові можливості для інноваційного розвитку України»
15:17
ДНІЦ СКАР взяв участь у круглому столі «Атомна енергетика: нові можливості для інноваційного розвитку України»

7 листопада 2018 року представники ДП «ДНІЦ СКАР» – директор Васильченко В.М., перший заступник директора Інюшев В.В. та заступник директора з наукової роботи Масько О.М. взяли участь в круглому столі «Атомна енергетика: нові можливості для інноваційного розвитку України», що відбувся в рамках XVІ Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє».

Організатори: ДП «НАЕК «Енергоатом», Департамент ядерної енергетики та атомної промисловості Міненерговугілля, Асоціація «Український ядерний форум»

Протягом заходу були представлені наступні панелі:

  1. Стратегічна панель «Атомна енергетика в Україні та світі. Рік 2018»
  2. Стратегічна панель «Інвестаційні  можливості для світової атомної індустрії»
  3. Дискусійна панель «Можливості україни як європейськ центру для розповсюдження інновацій в атомній енергетиці»
  4. Панель асоціації «Український ядерний форум» – «Промисловість для атомної галузі: вироблено в Україні»

У роботі круглого стола взяли участь представники підприємств ядерної енергетики та атомно-промислового комплексу, організацій науково-технічної підтримки атомної енергетики,  також науково-виробничих та промислових підприємств України – постачальників послуг, продукції та обладнання для АЕС, а також зарубіжних компаній – «Holtec International» та «Westinghjuse Electric Sweden».

.ДП «ДНІЦ СКАР» щиро дякує організаторів  XVІ Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє» за можливість прийняти участь у форумі, його відмінну організацію та сподівається на майбутню співпрацю.

Переглядів: 951 | Додав: purtov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]