Головна » 2016 » Червень » 16 » ДНІЦ СКАР взяв участь у засіданні Правління Українського ядерного товариства
14:19
ДНІЦ СКАР взяв участь у засіданні Правління Українського ядерного товариства

16 червня 2016 року представник ДП "ДНІЦ СКАР" - заступник директора з наукової роботи Масько О.М. взяв участь у засіданні Правління Українського ядерного товариства, на якому був розглянутий стан реалізації заходів з розвитку ядерно-енергетичного комплексу.

Члени правління УкрЯТ заслухали:

 1. Доповідь "Стан реалізації рішень органів державної влади з питань розвитку ядерно-енергетичного комплексу України (проблемні питання). Доповідачі: Запайщиков К.В., Шумков Є.О.

2. Інформаційну доповідь Президента УкрЯТ Муляра Г.М. Стосовно кола питань, що були викладені групою депутатів Верховної Ради України у зверненні до Президента України і генерального директора МАГАТЕ.

3. Інформацію Виконавчого секретаря УкрЯТ Лавренова Д.А. стосовно створення та функціонування нового сайту УкрЯТ.

Правління УкрЯТ розглянуло та затвердило підготовлений Президентом УкрЯТ Муляром Г.М. проект листа Голові Верховної Ради України Парубію А.В. з проханням провести  на поточній сесії ВР Уукраїни тематичне засідання з розгляду невідкладних проектів Законів України з питань функціонування енергетичної галузі держави:

- Про внесення змін до статті 6 Закону України «Про порядок здійснення розрахунків в іноземній валюті»;

- «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування правових режимів території у місцях розташування ядерних установок та об'єктів, призначених для поводження з радіоактивними відходами»;

-  «Про внесення зміни до статті 9 Закону України «Про впорядкування питань, пов'язаних із забезпеченням ядерної безпеки» (щодо розміщення коштів фінансового резерву).

Переглядів: 1082 | Додав: SileNt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]