Головна » 2018 » Листопад » 16 » ДП «ДНІЦ СКАР» – серед лідерів національної економіки
12:19
ДП «ДНІЦ СКАР» – серед лідерів національної економіки

Національний бізнес-рейтинг в Україні (представництво міжнародної спілки, яка об'єднує оргкомітети національних бізнес-рейтингів у восьми країнах) щорічно визначає найбільш успішні та стабільності підприємства України на основі аналізу фінансово-економічних показників серед підприємств, аналогічних за розміром, видом економічної діяльності та географією роботи.

У 2018 році за результатами загальнодержавного економічного ранжування серед 80 державних і комунальних підприємств України з видом діяльності «Дослідження й експериментальні розробки у сфері інших природничих і технічних наук» ДП «ДНІЦ СКАР» посів 3 місце у рейтингу суб’єктів господарювання України у номінації «Ділова активність» і 3 місце серед суб’єктів господарювання м. Києва за сумою місць 4-х номінацій фінансово-господарської діяльності та отримав звання «Лідер року 2018».

Високі позиції у рейтингу є свідченням ефективності обраної стратегії розвитку ДП «ДНІЦ СКАР» і високих фінансово-економічних досягнень у 2017-2018 роках.

 

Переглядів: 1108 | Додав: purtov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]