Головна » 2019 » Жовтень » 16 » ДП «ДНІЦ СКАР» – серед лідерів національної економіки
10:18
ДП «ДНІЦ СКАР» – серед лідерів національної економіки

Національний бізнес-рейтинг в Україні (представництво міжнародної спілки, яка об'єднує оргкомітети національних бізнес-рейтингів у восьми країнах) щорічно визначає найбільш успішні та стабільні підприємства України на основі аналізу показників їх фінансово-господарської діяльності.

За результатами загальнодержавного економічного ранжування суб’єктів господарування ДП «Державний науково-інженерний центр систем контролю та аварійного реагування» увійшло до переліку успішних у своїй сфері діяльності «КВЕД 72.19 Дослідження й експериментальні розробки у сфері інших природничих і технічних наук».

Про міцні позиції підприємства свідчать підсумки щорічного загальнодержавного рейтингового аналізу. Дослідження проводилося у 2019 році серед 329 783 українських підприємств за основними показниками фінансово-господарської діяльності.

Результати ДП «ДНІЦ СКАР» у Національному бізнес-рейтингу:

З місце (Золото) серед суб'єктів господарювання України за сумою місць 4-х номінацій фінансово-господарської діяльності;

1 місце (Золото) серед суб'єктів господарювання м. Києва за сумою місць 4-х номінацій фінансово-господарської діяльності.

Високі позиції у рейтингу є свідченням ефективності обраної стратегії розвитку ДП «ДНІЦ СКАР» і високих фінансово-економічних досягнень у 2017-2019 роках.

Переглядів: 1461 | Додав: purtov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]