Головна » 2018 » Листопад » 16 » Нарада ДП «ДНІЦ СКАР» і IDOM Nuclear Services (Іспанія)
11:52
Нарада ДП «ДНІЦ СКАР» і IDOM Nuclear Services (Іспанія)

14 листопада 2018 року в офісі ДП «ДНІЦ СКАР» відбулася нарада з питань співпраці з компанією IDOM.

Довідково: IDOM – це велика міжнародна компанія з центральним офісом у м. Більбао (Іспанія), яка вже понад 60 років надає інжинірингові послуги у багатьох галузях господарства та об’єднує понад 3000 професіоналів, має 40 представництв у різних країнах світу та річний фінансовий обіг у 320 млн. євро. Її підрозділ – IDOM Nuclear Services має близько 400 працівників, які спеціалізуються на наданні інжинірингових послуг у сфері ядерної енергетики. IDOM Nuclear Services виконав понад 250 проектів у 15 країнах світу. На початку цього року IDOM Nuclear Services та ДП «ДНІЦ СКАР» підписали договір про взаєморозуміння та співпрацю.

На нараді директор В. Васильченко, перший заступник директора В. Інюшев та керівники науко-технічних підрозділів ДП «ДНІЦ СКАР» доповіли про основні напрями діяльності: як про вже виконані проекти, так і про перспективні напрями роботи підприємства.

Директор IDOM Nuclear Services із стратегічного розвитку у країнах Східної Європи і Центральної Азії А.Гордін та експерт з питань розвитку бізнесу П.Рак доповіли про можливості та плани IDOM Nuclear Services.

Учасники обговорили спільні можливості для участі у міжнародних проектах у сфері ядерної енергетики та уточнили напрями співпраці.

Переглядів: 1020 | Додав: purtov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]