Головна » 2018 » Квітень » 2 » ЗАСІДАННЯ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ РАДИ ДП «ДНІЦ СКАР» 28.03.2018
12:10
ЗАСІДАННЯ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ РАДИ ДП «ДНІЦ СКАР» 28.03.2018

28.03.2018 відбулося засідання НТР ДП «ДНІЦ СКАР», за участю в.о. директора Департамента ядерної енергетики та атомної промисловості Міненерговугілля Кульчицької С.В.

На засіданні був розглянутий звіт за договором з Міненерговугілля «Науково-технічний аналіз фонду галузевих нормативних документів ядерно-енергетичного комплексу на відповідність діючому законодавству» та підготовлений згідно договору «Перелік нормативних документів ЯЕК». Зазначений перелік, крім загальної інформації щодо кожного чинного НД, містить попередні пропозиції зацікавлених організацій галузі про подальший статус кожного НД. Перелік планується розглянути на засіданні секції «Ядерно-енергетичний комплекс» Науково-технічної ради Міненерговугілля, на якому буде прийняте остаточне рішення щодо статусу кожного НД ЯЕК.

При обговоренні учасники запропонували погоджені корективи до переліку та відзначили доцільність залучення ТК-79 «Атомна енергія» до засідання НТР Міненерговугілля з цього питання. Також учасники відзначили, що роботи за договором виконуються на належному науково-технічному рівні та у встановлені календарним планом строки.

Переглядів: 901 | Додав: purtov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]